Cem Akkılıç Cemology Onuncu köy Manşetler

Cem Akkılıç Cemology Onuncu köy Manşetler
Gericilere hoşgörü göstermek yüce bir terbiye göstergesi değil, bir milletin mutluluğuna, şerefine ve namusuna göz dikenlere hoşgörüdür ki, hiçbir zaman, hiçbir kişi buna izin veremez!’ Mustafa Kemal Atatürk

9 Şubat 2015 Pazartesi

Yahudi partisi AKP'nin gurur tablosu...

Artık kesin olan bir şey var; defalarca kanıtlandı: İslam ile yönetilen ülkelerde, huzur, adalet, insanca yaşam olmuyor...

Yahudiler arafından kurulan AKP isimli parti dünyanın en zengin topraklarına sahip olan ülkemizi 12 yıl içinde öyle bir peşkeş çekti ki; halk zenginlik içinde yaşayacağı yerde açlıkla boğuşuyor.

Fakirlikten dolayı hırsızlık öylesine artmış durumda ki; hapishanelerde insanlar nöbetleşe 1 yatağı 4'er kişi paylaşıyor!..


Hırsızlık tepede başlıyor, aşağıya doğru toplumun tüm katmanlarına sirayet ediyor... 

Tepedeki hırsızlık ile aşağıdaki hırsızlığın bir farkı var; tepedekiler iktidar gücünü kullanarak kuşandıkları dokunulmazlık zırhı ile milyon dolarlarına balya balya para desteleri eklerken, aşağıdaki fakir halk birbirini soyuyor... 

En trajikomik olan ise; tepedeki hırsızları hâlâ destekleyen bir yüzde 48 var...

Devletin resmî verilerine göre hırsızlık, cinayet, uyuşturucu ve cinsel suçlarda muazzam bir artış var... 

Ben denizci adamım, İsrail limanlarına belki yüz defa gittim, orada sıradan işçilerin aldıkları maaşları çok iyi biliyorum. Söylesem dudakları uçuklar milletin. 

Peki; çölün ortasında kup kuru bir ülke olan çölden bozma İsrail'in sıradan işçileri bile krallar gibi yaşarken, dünyanın en zengin, en verimli topraklarına sahip Türkiye'nin insanları neden fakirlik içinde?!..

Bu hayati sorunun cevabını yazının içinde verdim aslında...

Cem Akkılıç
10 Şubat 2015



İsrail isimli bir devlet var. Bu devlet nasıl kuruldu merak ediyor musunuz? İkinci Dünya Savaşı'nda sabun olmuş, yok olma aşamasına gelmiş bir avuç Yahudi İsrail devletini nasıl kurdu?!..

1948 yılında 1.5 milyar nüfusa sahip olan Müslüman alemi, KUTSAL dedikleri Filistin topraklarının peşkeş çekilmesine neden müsade etti?..

1.5 milyar Müslüman isteseydi bir avuç Yahudi'yi tükürüğü ile boğamaz mıydı?

Merak ediyorsanız buradan bakın.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Designed by Cem Akkılıç
Political Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory