Cem Akkılıç Cemology Onuncu köy Manşetler

Cem Akkılıç Cemology Onuncu köy Manşetler
Gericilere hoşgörü göstermek yüce bir terbiye göstergesi değil, bir milletin mutluluğuna, şerefine ve namusuna göz dikenlere hoşgörüdür ki, hiçbir zaman, hiçbir kişi buna izin veremez!’ Mustafa Kemal Atatürk

25 Aralık 2009 Cuma

Burç Acar ve yandaşı Yobazlar, TSK'ya hakaretler savurmaya devam ediyorlar.

Taraf gazetesinin TSK düşmanlığı, her zaman olduğu gibi Yobaz devşirmelerin yuvalandığı wowturkey.com sitesinde alkış yağmuruna tutuluyor. Amerika’ya her fırsatta karşı olduğunu söyleyip ajitasyon yapan ama TSK düşmanlığını körükleyip, Fethullah’ın kucağına oturmak ve Şeriat propagandası yapabilmek için A.B.D ye kaçan ve o ülkenin vatandaşlığına geçen din bezirgancısı Burç Acar ve bir takım işbirlikçileri, gün geçmeden çirkefliklerine devam ediyorlar.

Taraf isimli gazete parçasının bugün attığı manşete bakarak; Ordu Ne Yapmaya Çalışıyor? "AKP ve Gülen'i Bitirme Planı Deşifre Oldu" diyerek forum açan yobazlar, Türk ordusuna hakaretler yağdırıyorlar. Sitede gerçek ismini ve soyadını yazamayan ‘’Mehmet2009’’ rumuzlu Arap devşirmesi, açmış olduğu başlıkta, ordumuz için; ‘’ORDU USLANMIYOR’’ diyecek kadar çirkefleşiyor. Sitenin girişindeki ‘’Ne mutlu Türküm diyene’’ sözünün kaldırıldığı bu günlerde yobazlar gerçek niyetlerini iyice belli ediyorlar.

Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında yapılan aşağılayıcı yorumları bu linklerden takip edebilirsiniz;

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=86819&start=20


http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=86819&start=0



* * *

Şimdi Cumhuriyetçi bir site üyesi olan Serhat isimli kişinin yazılarına bakalım;

Serhat'ın wowturkey sitesinde yayınladığı arşiv niteliğinde mesajı;

Serhat, ''Mehmet2009'' rumuzlu ''süzme yobazın'', daha önceden açmış olduğu başlıkların linklerini yayınlayarak wowturkey.com sitesinin gerçeklerini anlamamıza yardımcı oluyor.

SERHAT'ın Wow sitesinde yazmış olduğu anlamlı mesajı;

Bu başlığı açmakla resmen Türk ordusu karalanmaya ve yıpratılmaya çalışılıyor.. Şayet siz bunu anlayamadıysanız, anlamayanlar için bu başlığı açan şahsın, daha önce açtığı başka başlıklarına da bir göz atarsanız, olayın ne kadar amaçlı olduğunu daha net görebilirsiniz...


Başta sahibi Yobaz Burç Acar olmak üzere kendisine yalakalık yapan bir takım site denetçisi adı altındaki kişiler kendilerine batan mesajları derhal uçuruyorlar.

İşte silinen mesajlardan aldığım bir ekran görüntüsü;

http://img197.imageshack.us/img197/6493/tarkb.jpg


Cem Akkılıç Cemology Onuncu köy


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Designed by Cem Akkılıç
Political Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory