Cem Akkılıç Cemology Onuncu köy Manşetler

Cem Akkılıç Cemology Onuncu köy Manşetler
Gericilere hoşgörü göstermek yüce bir terbiye göstergesi değil, bir milletin mutluluğuna, şerefine ve namusuna göz dikenlere hoşgörüdür ki, hiçbir zaman, hiçbir kişi buna izin veremez!’ Mustafa Kemal Atatürk

10 Ağustos 2011 Çarşamba

Şortla Namaz kılan din baronu

İşte belge, işte belgesel... Burç Acar adamsan cevap ver!..

Fethullah'ın soytarıları...

Camiye şortla giriyor, pişmiş kelle gibi sırıtıyor, yanında Türbanlı bir şarlatan var, o da sırıtıyor. Sanki Cami’de değiller Layla diskodalar. Ama internet sitelerinde din bezirgancılığı yapıyorlar. Bu herif en son cami'de şortla namaz kılarken görülmüştü, sonra Amerika’ya kaçtı. Oradan Atatürk düşmanlığı yapıyor. 

Henüz yeni inmişti uçaktan… Fethullah’ın kanatları altına girmemişti… 

Amerika'ya ayak basar basmaz polis bunu yüz üstü asfalta yapıştırıp, kaba etlerine copla masaj yapmaya başladı. Olaya tanık olan itirafçının anlattıklarına göre; polis bu şarlatanın tipine gıcık kapmış. Hikâye anlatmıyorum… İsteyen sitesine bir uğrayıp, özel mesaj yollayarak sorabilir… Fakat çok korktuğu için mesaj olayına 24 saat yasak getirmiş… Hiç kimseden mesaj almak istemiyor... 

Amerikan polisi Allah yarattı demeyip coplarken; tam o esnada Fethullah’ın adamları yetişip, ‘’hop durun, bu bizim adamımız’’ diyerek polisin elinden zor kurtarıyorlar bunu.

İlk günden bu yana Amerika’ya kaçtığını ve orada kaçak olarak yaşadığını herkesten gizliyor. Cumhuriyete, Laikliğe, Türk askerine ne kadar söverse Fethullah amcası o kadar mama veriyor bu şarlatana. Bir ara araları bozuldu ve cemaat mamayı kesti. Bu arkadaş da sitesi wowturkey’de üyelerden ‘’GOLD ÜYELİK’’ ayaklarına para dilenmeye başladı. Kimse yemeyince o iş yattı.

2009 yılından sonra sitenin alexa reytingleri yerlerde sürünüyor. Eski günleri mumla arıyorlar. Kendileri çalıp kendileri söylüyor çünkü. İlk zamanlar ''alexa.com reytinglerini'' gösterip hava atan bu dinci, şimdi alexa’yı tu kaka ilan etmiş. Reytingleri iyi olduğunda alexa harikaydı, reytingleri çuvallayınca alexa'nın adını bile anmıyor. Ama mızrak çuvala sığmıyor. Gerçekler de kabak gibi ortaya dökülüyor.

NOT: alexa internet sitelerinin reytingini ölçen ve bu konuda tek referans kabul edilen bir sitedir.

Yeni sloganımız; Google’da BURÇ ACAR yazın.


Fethullah Gülen tarafından desteklenen WowTurkey.com sitesinin sahibi şarlatan herif, bir türlü sorularımıza cevap veremedi ve neden Amerika’ya tüydüğüne dair bir açıklamada bulunamadı. 
Şimdi bu soytarıyı dikkatle izleyin! Kadın erkek birlikte namaz kılıyorlar ve sırıtıyorlar. Arap özentiliği yapıp, sitesinde Yüce Kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk'e aşağılık hakaretleri yapan ve yaptıran kişiyi, BURÇ ACAR'ı izleyin.

Artık bu yazıda belgeselimiz konuşacak...


Sitesinde diktatör geçiniyor ama nedense soy ismini kullanmıyor… Burç olarak salyalarını akıtıyor. Demek korktuğu şeyler var...

2. Videomuz.


   Sitesi wowturkey nokta com'da Atatürk ve TSK düşmanlığı yapan Burç Acar'ın, Amerika'ya tüyüp ortalardan kaybolduğunu daha önce belgeleriyle kanıtlamıştım. 



Cem Akkılıç
10 Ağustos 2011 
Not:
Maddi gelir beklentisi içinde olmadığım için bu sayfalarda reklam barındırmam. Yazıda geçen ve altı çizgili kırmızı kelimeler Burç isimli şarlatan hakkında yazdığım diğer yazıların linkleridir. Eğlenceli ve kanıtlı belgeli yazılardır.

Din tüccarı camiye şortla giriyor... Yanında türbanlı şarlatan bir şeyler söyleyerek gülüyor. WowTurkey soytarısı cemaatin son deliği taşeron Burç Acar gülüyor. Yahu bu nasıl bir şarlatan anlayamadım... Fotoğraflarını nasıl ele geçirdik diye düşünüp duruyormuş, psikolojisi bozulmuş... Artık en yakınlarına bile güvenemez olmuş... 

Buları bana anlatan kişi sitesinden birisi... 
 

Yobazlar hakkında kanıtlı belgeli yazılarımdan bazıları;
WowTURKEY nokta com sitesini nasıl bilirdiniz?

 Burç Acar'a sordum havalar nasıl?

Havalar nasıl Texas’da


Fethullah Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'in Başkanı olduğu YAZARLAR VAKFI+AKP+BDP+AYDINLAR+SİYASİLER+BUROKRATLAR ve vatan haini CEMAAT üyeleri tarafından uluslararası emirlerle hazırlanan YENİ KURAN (New KORAN) bu işte. Önce Hz. Muhammed'i dinden söküp atan, Camileri kadınlı erkekli kültürel faaliyetlere açılmasını öneren, Kelime-İ Şehadette Kelime-i Tavhide (Hz.Muhammet S.A.V. Allahın Kulu ve Elçisidir) GEREK YOKTUR DİYEN Fethullah’ın yeni becerisi. ABANT Platformu denilen ABD-VATİKAN-AB projesinin hizmetkarı Fethullah'ın uşakları el altından bunu yaymaya devam ediyorlar… 

Kuran'ın babası öldü... Biz demiyoruz Fethullah diyor. Sonuna kadar izleyiniz.


Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Designed by Cem Akkılıç
Political Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory